Διευρυμένο Πρόγραμμα

 

Περιγραφή Διευρυμένου Προγράμματος 2019-20

Στόχος του Δίγλωσσου Διευρυμένου Προγράμματος είναι oι μαθητές/τριες να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους.  Μέσα από μία ποικιλία δραστηριοτήτων που αφορούν τις τέχνες, τον αθλητισμό και την τεχνολογία, οι μαθητές/τριες εφοδιάζονται με γνώσεις και δεξιότητες ενισχύοντας παράλληλα την αγγλική και ελληνική γλώσσα. Συγχρόνως, αναπτύσσουν την ικανότητα συνεργασίας και επικοινωνίας, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούν και να αλληλοεπιδράσουν με μαθητές άλλων τμημάτων με κοινά ενδιαφέροντα.

Το Διευρυμένο Πρόγραμμα πραγματοποιείται καθημερινά στον χώρο του Νηπιαγωγείου από τις 13:15 μέχρι και τις 13:55. Ακολουθεί το μεσημεριανό γεύμα  στις τραπεζαρίες του Νηπιαγωγείου.

 

English Activities

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-20, οι μαθητές/τριες του Νηπίου και του Προνηπίου θα συμμετέχουν δύο φορές την εβδομάδα σε δραστηριότητες που αφορούν στην ενίσχυση της αγγλικής γλώσσας. Οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

 

 • Νήπια: Αrt, Storytime, Cooking, Βoard games & Coding games
 • Προνήπια: Αrt, Storytime, Cooking, Βoard games

 

Δραστηριότητες στα Ελληνικά

Oι μαθητές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέχρι 3 δραστηριότητες από το σύνολο των δραστηριοτήτων που παρέχονται στα Νήπια και στα Προνήπια αντίστοιχα

Σημείωση: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των μαθητών/ τριών καθορίζει την ποιότητα της κάθε δραστηριότητας.

 

Nήπια

Προνήπια

 

 1. Κολύμβηση
 2. Τεχνικές Αυτοάμυνας
 3. Μπαλέτο
 4. Modern Dance
 5. Aθλητικά παιχνίδια
 6. Moυσική (Εκμάθηση πιάνου)
 1. Κολύμβηση
 2. Moυσικοκινητική Αγωγή
 3. Τεχνικές Αυτοάμυνας
 4. Μπαλέτο
 5. Modern Dance
 6. Αθλητικά Παιχνίδια