Ιατρική Υπηρεσία

Εντός του σχολείου λειτουργεί Σταθμός Πρώτων Βοηθειών (“Ιατρείο”). Στο σταθμό βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος η νοσηλεύτρια κ. Σοφία Κοτρώνη, η οποία προσφέρει πρώτες βοήθειες σε έκτακτες περιπτώσεις. Δεύτερος Σταθμός Πρώτων Βοηθειών λειτουργεί στο Κολυμβητικό Κέντρο «Αθηνούλα Μαρτίνου», εξυπηρετεί τους χώρους άθλησης του Campus της Κάντζας και στελεχώνεται με την ιατρό κ. Ε. Ανανγνωστοπούλου.

Οι μαθητές της 1ης Δημοτικού πριν από την εγγραφή τους στο σχολείο εξετάζονται από τον παιδίατρο και υπεύθυνο της Ιατρικής Υπηρεσίας του Κολλεγίου κ. Αντώνιο Μακρή. Ο ιατρός είναι στη διάθεση των γονέων για να συζητήσει θέματα υγείας του παιδιού τους, κατόπιν συνάντησης στο Ιατρείο του Σχολείου. Επικοινωνία στο τηλέφωνο: 210 6798100 εσωτ. 52223. Ηλεκτρονική διεύθυνση:

md@haef.gr.


Πληροφορίες σχετικές με τη λειτουργία της Ιατρικής Υπηρεσίας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή και τη φοίτηση στο σχολείο, ενημέρωση σχετικά με επίκαιρα ιατρικά θέματα, καθώς και χρήσιμους συνδέσμους (links) στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε στο νέο σύνδεσμο Υγεία Μαθητών της ιστοσελίδας του Κολλεγίου.

Ιατρείο Μποδοσακείου (μέσο τμήμα)
Υπεύθυνη νοσηλεύτρια: Σ. Κοτρώνη
Τηλέφωνο: 210 6798100, εσωτερικό 52223

Ιατρείο Κολυμβητηρίου
Ιατρός: Ε. Αθανασοπούλου
Τηλέφωνο: 210 6798100, εσωτερικό 51151