Βράβευση του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών από τη Make a Wish

Το Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών, συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοσή του στην κοινωνική προσφορά, βραβεύτηκε και αυτή τη χρονιά, από την οργάνωση Make a Wish, για τη συμμετοχή του στη δράση «Το Αστέρι της Ευχής».

Η προσπάθεια όλων των μελών της σχολικής κοινότητας ήταν πολύ σημαντική και βοήθησαν το Σχολείο μας να αποσπάσει το 4ο Βραβείο Μεγαλύτερης Συμμετοχής.

Τη φετινή χρονιά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η τελετή βράβευσης ήταν διαφορετική. Πιο συγκεκριμένα η τελετή έγινε διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom και την παρακολούθησαν ο Διευθυντής του Σχολείου μας, κ. Λ. Ζάχος, η αναπληρώτρια Διευθύντρια και υπεύθυνη για τη Μαθητική Κοινότητα κ. Γ. Μέγα, ο Υποδιευθυντής κ. Παντελής Αντωνίου, η Διασχολική Συντονίστρια Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών κ. Α. Λαζανά και η Συντονίστρια του Αγγλικού Τμήματος κ. Φαίη Καφετζοπούλου. Κατά τη διάρκεια της βράβευσης οι εθελοντές της οργάνωσης εκφράστηκαν με πολύ συγκινητικά λόγια για την προσφορά του Σχολείου μας στην προσπάθεια της Make a Wish. Τα λόγια αυτά μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και διάθεση την προσπάθειά μας.

Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στα σχολεία που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα “Make a Wish”.