ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Ψυχικό, 16 Νοεμβρίου 2020

 

Αγαπητοί Γονείς,

 

επικοινωνούμε μαζί σας για σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα θέματα:

α) Αναφορικά με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ΄ Αρ. Πρωτ.:Φ1/155591/ΓΔ4/13-11-2020  εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν  εκδηλώσεις διαδικτυακά, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 6 του άρθρου 3 του π.δ. 79/2017 (Α΄ 109) και τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 2 της υπ’ αριθ. 79942/ΓΔ4/21-5-2019 ΥΑ (Β΄ 2005) αντίστοιχα.

 

Για το Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αλλά την πρώτη διδακτική περίοδο θα διεξαχθεί ο εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Συνεπώς, οι διδάσκοντες της πρώτης περιόδου θα παρακολουθήσουν μαζί με τους μαθητές τους την γιορτή για την Επέτειο της Ημέρας του Πολυτεχνείου. Σε περίπτωση απουσίας των μαθητών θα καταχωριστεί μόνο μια απουσία για ολόκληρη την ημέρα.

 

β) Σε συνέχεια της από 9 Νοεμβρίου 2020 επιστολής μας, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και άλλων Δραστηριοτήτων στο πλαίσιο της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα διδασκαλίας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από15:30 έως 16:50, μέσω της πλατφόρμας MSTeams. Εξαιρούνται οι απογευματινές αθλητικές δραστηριότητες, η Unplugged Orchestra και η College Symphony Orchestra,
οι οποίες συνεχίζουν σε αναστολή μέχρι νεωτέρας
. Παρακαλούμε τους μαθητές που συμμετέχουν σε απογευματινά προγράμματα να ανταποκριθούν στις κλήσεις των καθηγητών τους τις ημέρες και τις ώρες που προβλέπεται. 

 

Είμαστε βέβαιοι ότι η αρμονική συνεργασία όλων – Διεύθυνσης, Συλλόγου Διδασκόντων, Γονέων – θα συμβάλει εποικοδομητικά στην πρόοδο των μαθητών μας.

 

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας.

 

Με εκτίμηση

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου

Κολλέγιο Αθηνών