Στηρίξτε το Κολλέγιο

Γιατί να στηρίξετε το Κολλέγιο;

Η στήριξή σας ενδυναμώνει τους μαθητές μας. Τους βοηθά να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία και και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους. Εξασφαλίζει ακαδημαϊκές παροχές και εξωσχολικές δραστηριότητες που δίνουν τα εφόδια στους μελλοντικούς αποφοίτους μας, προκειμένου να αναπτύξουν δράση με εξαιρετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Αποτελεί δέσμευσή μας η διατήρηση μιας πολυπρισματικής έννοιας της αριστείας. Καθώς πλησιάζουμε στην 100ή επέτειο από την ίδρυση του Κολλεγίου, η πρόκλησή μας είναι να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας και να διαφυλάξουμε την εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών που παρέχουμε.

Βασιζόμαστε σε εσάς, την Κολλεγιακή οικογένεια, αποφοίτους, γονείς και φίλους, ώστε να διατηρήσουμε την παράδοση του Κολλεγίου ζωντανή. Κάθε δωρεά είναι σημαντική και δίνει σε άξιους μαθητές την ευκαιρία εκπαίδευσης στο Κολλέγιο, διασφαλίζοντας την εξέλιξη του Σχολείου, ώστε να υπηρετήσει μελλοντικές γενιές μαθητών.

Η ομάδα του Development Office βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για επιλογές δωρεών και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον τύπο δωρεάς που σας εκφράζει. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210 6798217-8 ή επικοινωνήστε στο email development@haef.gr. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη γενναιοδωρία σας και την πολύτιμη υποστήριξή σας.