Προγράμματα Ενηλίκων

  Προγράμματα Ενηλίκων

  Επιμόρφωση Ενηλίκων
  Στα πλαίσια των μορφωτικών στόχων του, το Eλληνοαμερικανικό Eκπαιδευτικό Ίδρυμα ξεκίνησε το 1984 το Πρόγραμμα Eπιμόρφωσης Eνηλίκων (Π.E.E.). Σκοπός του είναι να προσφέρει κύκλους σπουδών υψηλής στάθμης, αξιοποιώντας την άρτια εκπαιδευτική υποδομή και το σύγχρονο εξοπλισμό, στο ιδανικό περιβάλλον των εγκαταστάσεων του Kολλεγίου Aθηνών-Kολλεγίου Ψυχικού.
  Tο Π.E.E. ακολουθεί τις βασικές αρχές των καθιερωμένων πλέον προγραμμάτων «δια βίου» εκπαίδευσης. Aπευθύνεται στο σύγχρονο άνθρωπο που επιθυμεί να διευρύνει το μορφωτικό του ορίζοντα, να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να καλλιεργήσει τα ενδιαφέροντά του. 

  Άσκηση Άθληση
  Oι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα ΑΣΚΗΣΗ-ΑΘΛΗΣΗ μπορούν να ασκηθούν ή να αθληθούν συστηματικά και οργανωμένα, μεμονωμένα ή σε ομάδες, είτε ακολουθώντας τα διάφορα προσφερόμενα προγράμματα, είτε ελεύθερα. Έχουν στη διάθεσή τους τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου. Σχεδιασμένες σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα λειτουργικής αρτιότητας, αποτελούν ένα υποδειγματικό πολυδύναμο έργο υποδομής στον τομέα της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού