ΣΑΚΑ

Για την είσοδο και τη χρήση της Λέσχης του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού (ΣΑΚΑ) τηρούνται αυστηρά όλες οι οδηγίες και τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία για τις συναθροίσεις, όπως εκάστοτε ισχύουν. Όσοι μεταβαίνουν στη Λέσχη πρέπει να έχουν ειδική άδεια και να φορούν υποχρεωτικά μάσκα. Κατά την είσοδό τους στο campus ακολουθείται διαδικασία θερμομέτρησης. 

Μέχρι νεωτέρας, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου (στίβος, Κλειστό Γυμναστήριο, Κολυμβητήριο) θα είναι κλειστές για τους αποφοίτους. Τουλάχιστον έως το τέλος Οκτωβρίου, ο ΣΑΚΑ, κατόπιν σχετικής απόφασης της αρμόδιας Επιτροπής του ΕΕΙ, ανακοίνωσε την αναβολή της έναρξης των εσωτερικών πρωταθλημάτων μπάσκετ και ποδοσφαίρου των αποφοίτων.

Κανονικά πραγματοποιούνται μόνον οι προπονήσεις των Ομάδων Σωματειακού Αθλητισμού ΣΑΚΑ (Στίβος, Κολύμβηση, Βόλεϊ). Οι αθλητές πρέπει να έχουν προσκομίσει Ιατρικές Βεβαιώσεις, Αποδεικτικό Αρνητικού τεστ COVID-19, καθώς και την υπογεγραμμένη από τους γονείς τους, εφόσον είναι ανήλικοι, ή του ίδιους, αν είναι ενήλικοι, αίτηση αποδοχής για τη συμμετοχή τους στις ομάδες, όπου αναγράφονται όλες οι οδηγίες των επιμέρους ομοσπονδιών, οι έκτακτες διαδικασίες που ακολουθούνται και οι υποχρεώσεις των συμμετεχόντων λόγω της νόσου COVID-19. Κατά την είσοδο των αθλητών στις εγκαταστάσεις τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο εισόδου-εξόδου, αλλά και παρουσιολόγιο από τους προπονητές τους. 

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλες τις εγκαταστάσεις του Σχολείου, εκτός από την ώρα της άθλησης και τηρούνται αυστηρά όλες οι προβλεπόμενες αποστάσεις. 

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, απαγορεύονται οι θεατές στους χώρους  των αθλητικών εγκαταστάσεων.